NASTANITVE

Na robu vasi, sredi vinogradov si boste oddahnili in uživali ob tradicionalnih vipavskih jedeh s pridihom sodobnosti ter odličnih vinih pridelanih v lastnih vinogradih. 

Tradicija in sodobnost se prepletata v jedeh in prostorih, v katerih lahko sprejmemo do 40 gostov. V toplejših mesecih boste lahko uživali na vrtu v senci vinske trte. Za obisk kmetije se predhodno najavite na telefonsko številko ali elektronski naslov.

Na turistični kmetiji Kraljič lahko izbirate med dvema enoposteljnima sobama in petimi dvoposteljnimi. Sobe so moderno opremljene, gostom je na voljo balkon, klimatska naprava, TV z ravnim zaslonom, zasebna kopalnica s kadjo ali prho in brezplačen Wi-Fi. Po predhodnem dogovoru je gostom na voljo zajtrk.

Sredi vinogradov se lahko sprostite in nadihate svežega zraka ali se odpravite raziskovat okolico, saj se v bližini nahajajo tudi čudovite kolesarske in pohodniške poti.

Kontakt: 
Izletniška kmetija z nastanitvijo Kraljič
Tabor 1 a, 5294 Dornberk
t: +386 (0)5 301 80 32
m: 386 (0)51 387 304

V Dornberku na Kolodvorski ulici se oddaja celotna namestitev, primerna za 2 gosta. Namestitev vključuje brezplačno parkiranje v sklopu prenočišča, sobo, polno opremljeno kuhinjo, kopalnico in zasebno teraso. Namestitev je opremljena tudi s klimatsko napravo, Wi-Fi-jem in TV.