14Feb

Pust povezuje

Vzdušje je bilo enostavno prešerno. Pust je res praznik, ko se lahko brez težav spletajo nove vezi.

Preberi več
26Jan

Tradicionalna božičnica

Župnijska cerkev v Dornberku – V nedeljo, 14. januarja 2024, so obiskovalci lahko ponovno prisluhnili pestremu naboru domačih zborov, pa tudi pevski zasedbi iz zamejstva.

Preberi več
28Dec

Zasvetile so zvezde upanja

V četrtek, 14. decembra 2023, so v dvorani Čuklja zasvetile zvezde upanja in svetlobe. Osrednjo dobrodelno prireditev v naši krajevni skupnosti je sooblikovala pestra zasedba nastopajočih.

Preberi več
4Dec

Predstavitev knjižne novosti dr. Alojza Zorna

Najbolj veseli mesec v letu smo začeli s predstavitvijo knjižne novosti dr. Alojza Zorna iz Prvačine. Zdravnik in navdušeni poznavalec zgodovine je napisal knjigo z naslovom Spomini otorinolaringologa mikrokirurga. Iskriv pogovor z zdravnikom je vodila bibliotekarka Alenka Furlan.

Preberi več
29Nov

Koncert ob 45. jubileju

Dornberk – V nedeljo, 26. novembra 2023, smo v župnijski cerkvi v Dornberku lahko prisluhnili Oktetu Simon Gregorčič ob njihovi 45. obletnici delovanja. Program je povezoval priznani slovenski filmski in gledališki igralec Pavle Ravnohrib.

Preberi več
7Nov

Martinovanje v Steskah in Peklu

Steske, Branik - Preteklo soboto, 4. novembra, so se Steske in Pekel prelevile v vinorodno oazo, kjer so se obiskovalci lahko prepustili razkošju okusov in kulturnim doživetjem.

Preberi več
6Nov

Turnir v pikadu

V soboto, 21. 10. 2023, je Društvo upokojencev Dornberk organiziralo turnir v pikadu. Gostili smo ekipe društev upokojencev, in sicer 10 moških ekip in 9 ženskih ekip iz vseh koncev severne Primorske.

Preberi več
3Nov

Spomini

V nedeljo, 10. septembra 2023, smo na placu pred cerkvijo v Dornberku obujali spomine, si ogledali fotografske utrinke iz zgodovine Dornberka..

Preberi več